038 - 453 32 58

 • 03/05/2023 0 Opmerkingen
  Hoe kom ik bij de fysiotherapeut?

  Bij pijnklachten kan de huisarts of specialist je doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Maar wist je dat je zelf ook een afspraak kan maken? Fysiotherapie is er voor het verhelpen van problemen met het bewegingsapparaat, maar kan ook preventief worden ingezet. Denk hierbij aan de voorbereiding voor een operatie.

  Lees meer
 • 19/10/2022 0 Opmerkingen
  Wat is haptonomie?

  Haptonomie, ontwikkeld door een Nederlandse fysiotherapeut, is volgens de omschrijving in de Dikke van Dale een therapeutische begeleidingsvorm waarbij voelen voorop staat. Centraal hierbij staan het weer in contactkomen met zichzelf, met de eigen emoties, gevoelens en met het eigen lijf. Het woord haptonomie komt van oorsprong uit het Grieks. Hapsis = gevoel en nomos = wet. Haptonomie betekent dan ook letterlijk de wet van het gevoel.

  Lees meer
 • 27/05/2022 0 Opmerkingen
  De McKenzie Methode

  Bij Fysiotherapie Bagijneweide behandelen we een aantal van onze patiënten met pijnklachten aan de wervelkolom en/of ledematen volgens de McKenzie Methode®. Dit doen we met name bij mensen waarbij de oorzaak van de rug- en nekklachten onbekend is. In deze blog leggen we uit wat de McKenzie Methode® is.

  Lees meer
 • 31/12/2021 0 Opmerkingen
  Alle diensten van Fysiotherapie Bagijneweide

  Bij onze fysiotherapiepraktijk in Zwolle zijn verschillende therapeuten werkzaam, elk met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen wij u een breed pakket aan diensten aanbieden en dus een behandeling op maat. Hier leest u meer over onze diensten, van standaard fysiotherapie tot orthomoleculaire therapie en incontinentietherapie.

  Lees meer